Monday, 22 August 2011

, hey u . hari nehh nak post gambarr boleh ? bosann nehh . tak de ape nakk buad :)


, ngee burukk ken gambarr nehh .

, time:11:21am.
date:20.08.2011.
day:sabt0e.
location:office cik ajam.
0bjective:menggedik.
m0od:happy. :D


, okayy tujuan ambik pic nehh , sebab saia bosan gila babeng dohh . hm oke oke . sekarang nehh saia dekadd office pak cik ajam . tgu die pergi order s0mething utk kerete ibu :)lame tahu tak ? bosann tgu kat situu . sebenarnye nehh muke baru bangun tido . :) burukk ken ? oke oke saia tahu :)


, pic nehh lagi lagi lha burukk :P

, time:9.56am.
date:20.08.11.
day:sabt0e.
locati0n:dalam kereta
0bjective:saje saje X)
m0od:okayy jee

, okayy okayy , saia tahu anda anda semua akan cakap , pic nehh burukk and gedikk gila minah nehh ken ? . okayy ak peduli apee? . tak suruh korangg k0men pun :P #ayat touching :)

, ngee . awat buadd mulut burokk t0e yangg ? tak suke tak suke lha . hahax . another pic , tak mahu buad mulut macam nehh lagi oke yangg ?

Friday, 19 August 2011

, abgg KFC

, semalam lepas berbuke ibu tergerakk hati nak bawak kiteorg keluar , hahax . pegi ekspo dekad tepi TF t0e je punn . hihi . tah pape ken ? tengok tengok baju baju , seluar . macam macam lha , lepas t0e nampak sorangg abg t0e . wahhh . hands0me nye die *dari belakangg , tapi macam pernah nampakk . tak puas hati punye pasall ,ajak ibu pergi tengokk baju dekad sebelahh kedai die . elehhh ipen rupe nye .*boyfie miemieyy ecehhh saia tak pandangg BF org. tak gune baru nak ngoratt :( , hilangg mood nak tengokk baju . hihi . wakt0e nak blahh g kedaii lain nampakk sorangg mamat nehh . hands0me seyh . c0mell dohh . ngee . tapy malu nak usha lame lame takudd die persan saia usha die , hee . whatever lha wehh . then tengok tengokk baju . ibuu c0nfuse mehh . tak tahu nak beli baju wane ape, sume lawa lawa . disebabkan saia lambadd buat keputusan ibu marah . ish km0 nehh sume nye tak kene , baju macam mane yang km0 nakk ha ? dah lha . esokk kite g ipohh tengokk kat sane , hm . oke oke . then kiteorg pergi rumah cik t0n *kawan ibu, cadangg nak ajak die pergi tesc0 , tengok tengok die tak de . cume anak laki die je ade . hm kiteorg tgu lha die balikk , hee . sementare tgu die balik ak nampak satu CD yang menarik kat almari t0e . dgn muke tak tahu maluu ak pun selambe dekk je ambikk CD t0e , ouhh shit cite hantu rupenye . flat 3a . ish tak nak ak tenggokk . #tak tahu macam mane sista ak ternampak ak pegangg CD t0e ==" , ouhh celakeee macam mane die boleh nampak???? . die pakse ak bukak CD t0e . macam macam alasan ak bg katt die . but die degill jugakk kiteorgg gaduhh gila gila semalam , akhirnye alongg *anak laki cik t0n ckp ish bak sini CD t0e biar alongg bukak ken . haa sudahhhhhampehh lha alongg nehhh . . GRRRRRRR . nak tak nak ak tengokk je lha . wehh bukan mainn seram cerite nye . takoddd dohhh . kalaw ak nak tengokk sorang sorangg memang tak lha wehh . sape suruh km0 tengokk sorang sorangg Ngok Ngek :P . ngee . dah terlanjurr tengokk citer t0e . kiteorg terlupe pasal nak keluar t0e . haehhh .punohhhh racangee ak :( . tak gapo lha , len kali boleh g lgy , jam menunjukk kan pade pukul sepuluhh lebihh . perutt nehh tibe tibe rse lapar . ak ajak lha ibu pegi makann . hee . oke dgn senang hati ibu keluar and drive kereta . ibu nak makan kat mane ?? hm g KKKKFFFFCCCCC je lha . hm :( KFC ? jemu mehhh . nak tak nak pegi je lha . hm 5 minit lepass t0e smpaii . oke oke kiteorg pun turun lha ken . pergi kaunterr . order order . then ak ternampak sorangg abgg nehhh . aawwwwwwww comellll mehhhhhh . comelll nye tak terkate lha wehhh . yanggg km0 nehh comell seyh . dah lha c0melL , hands0me , tinggi , kuruss . semadd je km0 ken . ape yang semadd nye ? pakai baju uniform KFC pon semadd ke ? hihi lantak lha ,, pokok nya km0 gantangg bangat dehh mass :)) , die tak habis lalu lalang kat situu , ak pon ape lagi ? tengokk lha . hee . setengah jam dahh kiteorg dekadd situ , sejuk pun sejukk , ibu jum lha balikkk , sejukk nehhh . ha oke oke jum . #tak sampai hati nak tinggalkan km0 yayanggg . km0 pun same ken ? hihi pasan . oke oke tak pe tak pe nt adek dtg lagi oke abgg hands0me . :) bye bye abgg , iloveyoubggKFCC :)

Wednesday, 17 August 2011

, my yayangg andd abgg mushukk ,

, okeh okeh ,sebenar nye menyampah nak mengakuu, ekhem ekhem , alongg oh alongg km0 nehh hands0mecomelcutesemaddniceposeelhayayangg hee <3




, nice possing abgg longg , :)

, kachakk , aww :)

, burukk mehh pic nehh :P


, eceecehh . awat buad muke cm t0e alongg ? btw comelL lha yayanggg :)


oke oke , jangan pasan wokeh ? t0e bukan kereta km0 pun :P

, tak habis habis nak letak gambar je ken ? hee <3 , okeh okeh anda anda semue jangan ingat saia nak menunjuk nunjuk oke? sebenar nye saia terlalu rindu km0 lha yayanggg <3 dah lha raye nty tak balikkk . nape km0 tak balikk ? tak nope bagi duit raye eh eh ? ish kiteurg tak mintak pun lha , yangg pentingg km0 balikk , :) , tak besh lha kalo km0 tak balikk , tak de sape nak bawak pegi raye umah sayangg km0 , maksudd org tak de sape nak bawak pegy rumah k. miaa . hm ,, oke oke . nty blik sini bawak abgg mucukk saia oke ? hee org rinduu kat die jugokk , walaupun die tak puaseee , bawak je die ,, hee <3 bawak je , nty kite pegy raye tak payah bawakk die hihi <3 , okeh okeh , lastly . org nak cakap . imissyoudamns0omuchlhayayangg

oke nehh abgg mushukk mashamm saia . <3 miss you abgg :)


hey . budakk tak puasee . kenape abgg tak puasee ? hee . oke oke , kalo korangg nak tahu ,, nape die tak posee , oke org bagi tahu , die nehh bukan org islamm ,, die org siam ,, muke mcm org melayu ken ? * eh ape ak merepek nehh ? but die hebadd wohh . puasee pertme die berjaya, puase sbb die di pakse olehh yayangg saia,hm then mcm-2 bahase die tahu ckp , melayuu , english , kelantan , siam , arab , hehe . merepek je , arab tak masokk oke ,, die superb lha babe , that my abggg mushukk mashamm , missyous0muchabggmushukksygss

cameron highlandDD

, oke oke nehh gambar lamee , disebab kan bosan melandai jiwa saia , saia buad lha cerite nehh , heeeee , tengokk lha pic kiteorgg yg burukk t0e ^_^ ,


nehh abgg longg ,

abgg longg wit abgg lokmenn :)


disemakkan oleh aisyahh , my younger sista :)

, me , my elder sista , younger sista andd abgg lokmenn

kami :) :)

ak dgn alongg ,
oke oke ak tahu gambar nehh burukk :P s0 ak peduli ape ?

, kiteorgg ,

, comelL ken alongg saia ?

, okeh soryy eh terlalu banyok gambarr , maklum lha terlalu rindu dekad abgg saia , :)


: THE ENDD :

Tuesday, 16 August 2011


teringat mase kite couple dulu ken yayangg , i miss u so much lol , hm , tibe tibe rase sedihh , awak putus dgn saia , sebab perempuan t0e , GRR shit lha awakk nehh . lepass kite putus saia cube cari awakk balikk , and saia dapat jumpe awakk ,, but bile saia tanye nape awak putus dgn saia , awak tak bole nak jawab kenn kenn ? hm ets oke lha sygs , saia paham ,, saia tak kesah kalau awak break dgn saia sebab awak tensyen dgn perngai saia , saia tahu saia terlalu konkong awak ken ? hm saia kongkong awak sebab saia sayangg awak lha yayangg , , hihi . oke oke semalam saia nampak awak , aawwwww . awak comell lha yangg , hm , tapi malu nak tegurr sebab ramai org dekdad situu ,, lagi pun perempuan t0e pun ade dekdad situ , benci die tahu tak , awak tak habis habis keluar dgn die , kenape ? saia tak suke lha , * ehehh ape masalah kaw ? die tak ade pape dgn kaw dah lha sayangg , :P

Monday, 15 August 2011

,eh eh mane satu kaw ha ? hihi :)) hm what ever lha . kaw nehh funny jugaxs lol sygs , :) kaw nehh lagi tak boleh bla . prangai mcm gampunxs hahax . kidding jep . korangg nehh funny lha wehh , hari t0e seronokk bersuper saver dgn kaw , seronok seronokk tahu tak ??? best gila gila lha wan . kaw sportingg , eh eh tengkie foe your advise last night , ak hargai sgt sgt nasiht kaw t0e . hahax. eh eh kaw puase tak hari nehh ? mesti tak ken ? ecehhhh. tak gune . bile kaw nak puase ha ? esok? luse? tulat? tungging ? ish lupekan lha wehh , tipu je kaw nehh , mcm-2 alasan kaw ken ? tahun nehh kaw tak payahh raye oke ? kaw rye siap lha kaw .ak labi kaw cukup cukup :P
wan

, ish ak labi kunk budakk nehh , haha . budakk nehh ken kalo jumpe ak je asyik asyik nak labi , tak tahu lha ape masalah die , Ngok Ngek :P lha kaw nehh alongg , grr , dah lha poyo gedikk mcm-2 lagi lha , btw seronokk kawan dgn kaw br0 , kaw funny , kaw suke buad ak gelak ken ken ? kaw lha penyelesaian masalah ak dgn sygs ak , . tengs a lot yeahhh br0 .
alongg

, wehh wehh . kenal tak budakk bawohh nehh ? tak ken , ? hee . oke oke nehh atukk ak . comelL ken ? yeahh biase lha ken ? eh eh pesal nak marah marah pulakk ? asl ? korangg jeles ? tak de atukk hands0me , comelL mcm tuhh , :P werkkk . tak payahh nak jeles sangat lha wehh , ish . oke oke , name atukk ak nehh ayeen . die comelL ken ? kalo korangg nak tahu opahh ak lagi comelLL :) kalahh korangg :P, hihi ., i love you so much lha atukkk :)
my granDDfatherr :)

*ayeen pengkalann*

, miss u damn so much lha sygs .

abangg angkadd kesayangan saia <3
oke korangg mesti nak tau die sape ken ? oke oke ak bagtahu ,, die nehh abangg angkadd ak ja , korangg jangan salah paham oke? hm mesti korangg tertanye tanye ken nape ak buad relation dgn die ? hm oke ak saje je , buad relation dengan die ,, but ak dengan die tak dee ape ape pecaye lha wehh , die nehh memang sweet , die comelL + hands0me , die gedikk , otak die gila gila , macam kawan kawan ak jugak , haha . tipu lha ak kalaw ak tak suke die , ken ken ? hm betull ak pernah suke die , but waktu t0e die dah ade girlfie , :( , girlfie die comelL wohhh . kalah ak . hihi :)) , oke oke ak sedar ak tak selawa korangg semue , but ak peduli ape ? muke lawa hati manyak busukk nakk buad ape kenn ? hihi . oke skunk nehh die single .
aww , abangg kite couple nakk nakk ? hahax otak kaw lha . tak dee makne nye die nak couple dengan engkaw , die t0e tak sepadann dengan engkaww lha gila . hm . oke oke . btw kaw hands0me lha sygs . kaw comelL lha sygs , kaw sweet lha sygs , kaw gedikk lha sygs . ak sayangs kaw sanad sanad lha sayangs , hee .
okeh yangg nehh pulakk sayanggs ak , bie oh bie . * eh eh bukan bukan . awak oh awak . saia sygs awak, awak tahu tak ? sygs sanad sanad , awak comelL plus plus , awak hands0me plus plus , awak sweet plus plus , saia sygs awak sanad sanad remember that eh . maybe kite tak de jodoh ken , ? km0 lebihh sayangg kan org lain daripade saia ken ? oke oke fine i can accept that . hm betull sista i ckp maybe i terlalu bergantungg dekdad u , sebab t0e lha i tak bole lupe kan u . sygs oh sygs , how about baju raye kite ? kate nakk beli warne same ? kate nak raye same same ? habis dah jadi mcm nehh u still nak raye dgn i lagi ? ouh mesti tak ken sygs ? kaw mesti nak raye dengan sayanggs kaw ken , oke oke fine , eh eh .mne boleh mcm t0e . kalaw ak tk dapat kaw . tak dee sape bole dapat kaw oke ? oke bye bye syg :)