Monday, 15 August 2011

, miss u damn so much lha sygs .

abangg angkadd kesayangan saia <3
oke korangg mesti nak tau die sape ken ? oke oke ak bagtahu ,, die nehh abangg angkadd ak ja , korangg jangan salah paham oke? hm mesti korangg tertanye tanye ken nape ak buad relation dgn die ? hm oke ak saje je , buad relation dengan die ,, but ak dengan die tak dee ape ape pecaye lha wehh , die nehh memang sweet , die comelL + hands0me , die gedikk , otak die gila gila , macam kawan kawan ak jugak , haha . tipu lha ak kalaw ak tak suke die , ken ken ? hm betull ak pernah suke die , but waktu t0e die dah ade girlfie , :( , girlfie die comelL wohhh . kalah ak . hihi :)) , oke oke ak sedar ak tak selawa korangg semue , but ak peduli ape ? muke lawa hati manyak busukk nakk buad ape kenn ? hihi . oke skunk nehh die single .
aww , abangg kite couple nakk nakk ? hahax otak kaw lha . tak dee makne nye die nak couple dengan engkaw , die t0e tak sepadann dengan engkaww lha gila . hm . oke oke . btw kaw hands0me lha sygs . kaw comelL lha sygs , kaw sweet lha sygs , kaw gedikk lha sygs . ak sayangs kaw sanad sanad lha sayangs , hee .
okeh yangg nehh pulakk sayanggs ak , bie oh bie . * eh eh bukan bukan . awak oh awak . saia sygs awak, awak tahu tak ? sygs sanad sanad , awak comelL plus plus , awak hands0me plus plus , awak sweet plus plus , saia sygs awak sanad sanad remember that eh . maybe kite tak de jodoh ken , ? km0 lebihh sayangg kan org lain daripade saia ken ? oke oke fine i can accept that . hm betull sista i ckp maybe i terlalu bergantungg dekdad u , sebab t0e lha i tak bole lupe kan u . sygs oh sygs , how about baju raye kite ? kate nakk beli warne same ? kate nak raye same same ? habis dah jadi mcm nehh u still nak raye dgn i lagi ? ouh mesti tak ken sygs ? kaw mesti nak raye dengan sayanggs kaw ken , oke oke fine , eh eh .mne boleh mcm t0e . kalaw ak tk dapat kaw . tak dee sape bole dapat kaw oke ? oke bye bye syg :)

No comments:

Post a Comment