Monday, 15 August 2011

,eh eh mane satu kaw ha ? hihi :)) hm what ever lha . kaw nehh funny jugaxs lol sygs , :) kaw nehh lagi tak boleh bla . prangai mcm gampunxs hahax . kidding jep . korangg nehh funny lha wehh , hari t0e seronokk bersuper saver dgn kaw , seronok seronokk tahu tak ??? best gila gila lha wan . kaw sportingg , eh eh tengkie foe your advise last night , ak hargai sgt sgt nasiht kaw t0e . hahax. eh eh kaw puase tak hari nehh ? mesti tak ken ? ecehhhh. tak gune . bile kaw nak puase ha ? esok? luse? tulat? tungging ? ish lupekan lha wehh , tipu je kaw nehh , mcm-2 alasan kaw ken ? tahun nehh kaw tak payahh raye oke ? kaw rye siap lha kaw .ak labi kaw cukup cukup :P
wan

, ish ak labi kunk budakk nehh , haha . budakk nehh ken kalo jumpe ak je asyik asyik nak labi , tak tahu lha ape masalah die , Ngok Ngek :P lha kaw nehh alongg , grr , dah lha poyo gedikk mcm-2 lagi lha , btw seronokk kawan dgn kaw br0 , kaw funny , kaw suke buad ak gelak ken ken ? kaw lha penyelesaian masalah ak dgn sygs ak , . tengs a lot yeahhh br0 .
alongg

, wehh wehh . kenal tak budakk bawohh nehh ? tak ken , ? hee . oke oke nehh atukk ak . comelL ken ? yeahh biase lha ken ? eh eh pesal nak marah marah pulakk ? asl ? korangg jeles ? tak de atukk hands0me , comelL mcm tuhh , :P werkkk . tak payahh nak jeles sangat lha wehh , ish . oke oke , name atukk ak nehh ayeen . die comelL ken ? kalo korangg nak tahu opahh ak lagi comelLL :) kalahh korangg :P, hihi ., i love you so much lha atukkk :)
my granDDfatherr :)

*ayeen pengkalann*

No comments:

Post a Comment