Friday, 19 August 2011

, abgg KFC

, semalam lepas berbuke ibu tergerakk hati nak bawak kiteorg keluar , hahax . pegi ekspo dekad tepi TF t0e je punn . hihi . tah pape ken ? tengok tengok baju baju , seluar . macam macam lha , lepas t0e nampak sorangg abg t0e . wahhh . hands0me nye die *dari belakangg , tapi macam pernah nampakk . tak puas hati punye pasall ,ajak ibu pergi tengokk baju dekad sebelahh kedai die . elehhh ipen rupe nye .*boyfie miemieyy ecehhh saia tak pandangg BF org. tak gune baru nak ngoratt :( , hilangg mood nak tengokk baju . hihi . wakt0e nak blahh g kedaii lain nampakk sorangg mamat nehh . hands0me seyh . c0mell dohh . ngee . tapy malu nak usha lame lame takudd die persan saia usha die , hee . whatever lha wehh . then tengok tengokk baju . ibuu c0nfuse mehh . tak tahu nak beli baju wane ape, sume lawa lawa . disebabkan saia lambadd buat keputusan ibu marah . ish km0 nehh sume nye tak kene , baju macam mane yang km0 nakk ha ? dah lha . esokk kite g ipohh tengokk kat sane , hm . oke oke . then kiteorg pergi rumah cik t0n *kawan ibu, cadangg nak ajak die pergi tesc0 , tengok tengok die tak de . cume anak laki die je ade . hm kiteorg tgu lha die balikk , hee . sementare tgu die balik ak nampak satu CD yang menarik kat almari t0e . dgn muke tak tahu maluu ak pun selambe dekk je ambikk CD t0e , ouhh shit cite hantu rupenye . flat 3a . ish tak nak ak tenggokk . #tak tahu macam mane sista ak ternampak ak pegangg CD t0e ==" , ouhh celakeee macam mane die boleh nampak???? . die pakse ak bukak CD t0e . macam macam alasan ak bg katt die . but die degill jugakk kiteorgg gaduhh gila gila semalam , akhirnye alongg *anak laki cik t0n ckp ish bak sini CD t0e biar alongg bukak ken . haa sudahhhhhampehh lha alongg nehhh . . GRRRRRRR . nak tak nak ak tengokk je lha . wehh bukan mainn seram cerite nye . takoddd dohhh . kalaw ak nak tengokk sorang sorangg memang tak lha wehh . sape suruh km0 tengokk sorang sorangg Ngok Ngek :P . ngee . dah terlanjurr tengokk citer t0e . kiteorg terlupe pasal nak keluar t0e . haehhh .punohhhh racangee ak :( . tak gapo lha , len kali boleh g lgy , jam menunjukk kan pade pukul sepuluhh lebihh . perutt nehh tibe tibe rse lapar . ak ajak lha ibu pegi makann . hee . oke dgn senang hati ibu keluar and drive kereta . ibu nak makan kat mane ?? hm g KKKKFFFFCCCCC je lha . hm :( KFC ? jemu mehhh . nak tak nak pegi je lha . hm 5 minit lepass t0e smpaii . oke oke kiteorg pun turun lha ken . pergi kaunterr . order order . then ak ternampak sorangg abgg nehhh . aawwwwwwww comellll mehhhhhh . comelll nye tak terkate lha wehhh . yanggg km0 nehh comell seyh . dah lha c0melL , hands0me , tinggi , kuruss . semadd je km0 ken . ape yang semadd nye ? pakai baju uniform KFC pon semadd ke ? hihi lantak lha ,, pokok nya km0 gantangg bangat dehh mass :)) , die tak habis lalu lalang kat situu , ak pon ape lagi ? tengokk lha . hee . setengah jam dahh kiteorg dekadd situ , sejuk pun sejukk , ibu jum lha balikkk , sejukk nehhh . ha oke oke jum . #tak sampai hati nak tinggalkan km0 yayanggg . km0 pun same ken ? hihi pasan . oke oke tak pe tak pe nt adek dtg lagi oke abgg hands0me . :) bye bye abgg , iloveyoubggKFCC :)

No comments:

Post a Comment