Friday, 29 July 2011

, tengkie ye sis .

, sis tengkie foe your advise , adek haragi ape yangg sis ckp ,betull ckp sis . buad tak heran je dgn org mcm tu , series, adek kat sch buad tak tataw kat die , adek buad mcm die takk wujud je , hm , tapi agak terkilan sedikidd dgn makian die tadi . :( , hm tp nakk buad mcm mane ken , dah org tokk suke . tak kan kite nakk pakse ken , ? hm sekarang dah ade orangg ganti tempatt die , lagi senang lha adek nokk lupe kan diee , ngee , oke oke . sampai sini je eh sis , tengs a lot ea sis ,
,,  heyy korangg . korangg pernah bercinte tak . ?? pernah ken . oke ak pun same . BUT ak ditinggal kan oleh seorgg lelaki yang tak gune tu . grr . bengangg gila dowh . dah lha ak sygg die , syg sgt tahu tak . ,, hm hari tu ak bergaduh dgn die . so hari tu kite orgg tak textingg selame 3 hari , (lame ken) ? rinduu gila kat die , grr .  then tibetibe die text ak , ngee . terharu pun ade jugakk ,, korangg tahu tak dia ckp ape katt ak , hoii budakk ak rinduu gila babeng kat engkaw  , <3 awww . tak sangke dowh .. ak ingat die dah lupe kaak , oke oke tak sampai seminggu kiteorgg gaduhh balik ,, disebab kan budakk kelantan tu , GRR , shit lha kaw budakk kelantan , dah lha PENDEK , kaw bajet bagus  ken ?. muka tak lawa mane pun , GEDIKK je lebihh , huhh . due hari lepass tu die text ak die ckp die excident , ohh shitt , siann kat kaw sygg , oke oke . then ak mintak maaf kat die sebaak tak nak dgr ape yg die nak ckp sebelum neyy . hm , 5minit lepass tu die bg tau tujuan sebenar die text ak , korangg nak tahu takk ape tujuan die text ak , die nakk duitt sebabb nakk betull kan moto die yangg sememangg nye baraii tu , ishh , sial lha kaw budakk , ak ingat kaw nakk ckp ape , rupe-2 nye nakk mintak duitt , uhh . oke lha ,disbb kaak sygg kat die aanggap bende tu  small matter je lha , *bengangg tu ade lha jugakk . lepass je ak bg duit katt die . teruss die menghilangg sampai sekarangg . tak tau lha ape jd katt die . then sekarangg jugakk lha ak dgr cerite dia couple dgn budakk kelantann tu . hoii , sialLL lha kaw budakk kelantan . patut lha kaw suke puji-2 die , rupe-2 nye kaw suke die . huhh . oke series ak bencii kaww gilaa babi . :/

, budakk baruu kat sini .

, heyy . name saia , nisya nabilah , saia baruu kat sini , so kalaw blogg biela neyy burukk . sorry lha eh , :) soryy tau . and if kalaw saia tuliss bende yang merepekk soryy sangat-2 taw . ngee oke oke . bye bye