Wednesday, 17 August 2011

, my yayangg andd abgg mushukk ,

, okeh okeh ,sebenar nye menyampah nak mengakuu, ekhem ekhem , alongg oh alongg km0 nehh hands0mecomelcutesemaddniceposeelhayayangg hee <3




, nice possing abgg longg , :)

, kachakk , aww :)

, burukk mehh pic nehh :P


, eceecehh . awat buad muke cm t0e alongg ? btw comelL lha yayanggg :)


oke oke , jangan pasan wokeh ? t0e bukan kereta km0 pun :P

, tak habis habis nak letak gambar je ken ? hee <3 , okeh okeh anda anda semue jangan ingat saia nak menunjuk nunjuk oke? sebenar nye saia terlalu rindu km0 lha yayanggg <3 dah lha raye nty tak balikkk . nape km0 tak balikk ? tak nope bagi duit raye eh eh ? ish kiteurg tak mintak pun lha , yangg pentingg km0 balikk , :) , tak besh lha kalo km0 tak balikk , tak de sape nak bawak pegi raye umah sayangg km0 , maksudd org tak de sape nak bawak pegy rumah k. miaa . hm ,, oke oke . nty blik sini bawak abgg mucukk saia oke ? hee org rinduu kat die jugokk , walaupun die tak puaseee , bawak je die ,, hee <3 bawak je , nty kite pegy raye tak payah bawakk die hihi <3 , okeh okeh , lastly . org nak cakap . imissyoudamns0omuchlhayayangg

oke nehh abgg mushukk mashamm saia . <3 miss you abgg :)


hey . budakk tak puasee . kenape abgg tak puasee ? hee . oke oke , kalo korangg nak tahu ,, nape die tak posee , oke org bagi tahu , die nehh bukan org islamm ,, die org siam ,, muke mcm org melayu ken ? * eh ape ak merepek nehh ? but die hebadd wohh . puasee pertme die berjaya, puase sbb die di pakse olehh yayangg saia,hm then mcm-2 bahase die tahu ckp , melayuu , english , kelantan , siam , arab , hehe . merepek je , arab tak masokk oke ,, die superb lha babe , that my abggg mushukk mashamm , missyous0muchabggmushukksygss

No comments:

Post a Comment