Saturday, 13 August 2011

, sorry i cant be perfect ,

, sorry eh bie , org ta sempurne bg bie , but seriesly org sygs gila gila dekad bie ,, bie pun same ken *perasan je, hee . oke fine org ta kesah lau bie ta sygg ken org , hm , oke maybe bie dah busan dgn org ken ? do i care ? org mintak putus tak nak . berie lha na menangis lha ape lha , haih . ==' pelikk lha bie nehh . oke if u really love me , np you buad i mcm nehh sygs ? u curangg dgn i , ? kenape ? if u nak sgt budakk t0e ambikk lha , i tak kesah oke ? sumpah i tak kesah .. u bule bla lha dengan budakk perempuan t0e ,, and t0e you my dear iera , oke fine if adek nak kan bf sis t0e , oke take it . i dont care . andd sis nakk km0 jage die elok elok , die t0e manjee , die sweet , die comelL , die handsome *mcm km0 ckp kat die ken ?? die segale gale nye bg sis, but if die dah busann dgn sis , sis bule buad ape ken sygs , sis hanye mampu sabar je ,, abangg angkadd sis pun suruh sis break dgn die , but sis kesian tengokk die ,, sis tak nak hidup die libangg libu , haha , Ngok Ngek ken ayat sis ? hihi , hm memangg die ta ckp die busann dgn sis , butt sis rase die dah mcm takde pape dgn sis , we are nothin sygs , text pun jarangg , he's alwayss break my heart , perlu ke sis tunggu lagi ? bodohh lha ken kalaw sis tunggu die , rite ? hm , maybe kiteorg tak de jodohh ken sygs ? alfie i love you damn very much tahu takk ? but i know , u tak sygs i dahh ken ? huh oke oke fine ,, ets up t0e you lha nak syg i ke tak ,, sumpahh tak herann . okeee i will miss you lha alfie , iera , andd t0e all my funny friendd alongg .are piss , abangg wan , haha . ayeen comelL , nasa ,and sume nye lha ,, sorry lupe nme korangg , :)) bye bye :)

No comments:

Post a Comment