Monday, 1 August 2011

sugar glidder *comelL*

, ngee . suke lha t0e , gambar die terpampang dekad belogg org , hahax , kalaw korangg nakk tau menatang ape kat atas neyy .name die sugar daddy , eh eh tak , name die sugar glidder die neyy macam species kangro jugak lha , sebab kalaw yang betine die ade poket , so anak die dok kat dalam t0e , macam kangro lha ken , die comelL tau tak , comell sangat sangat . but yang sedih nye , die bukan milik ak doe , neyy along (syahir hlili) ak punye , ngee , along panggil die mitchi , ish tak sedap ken , yang paling kelakar die buad album mitchi kat dalam FB die bubuh name muhd mitchi , Ngok Ngek , kite org bole jumpe die kalaw alongg balik batu gajah je , hm . kalaw alongg tak balik tak boleh lha nakk jumpe die , hm dah sebulan lebih tak jumpe die , rindu tahu takk , ? alongg pun satu bukan nak beli utk org sekali , grr , hm , korangg tengokk tu , siap mkn KFC lagi , alongg tak pernah beli kat kiteorg (tipu sikid), kat die alongg beli pulak , gaji along habis kat die aje ken , ish . korang tak tengokk rumah die lagii , mitchi neyy , ngadengade sikid , die tak nak kat org yang die tak kenal (ngade ken) ?, die cume nakk dekad abg tommy dgn along je ,iye lha harihari mengadap muke diorg , *mitchi kaw tak rase nak muntah ke asyik tengokk muke diorg aje , hahax . mitchi miss u so much lha *gedik ken ? ,dah lha raye ketige baru dapat jumpe mitchi sebab raye pertame &kedue die raye rumah mak die , hahax , tak lha raye pertame &kedue , alongg kerje . so tak boleh lha balikk , kesian kat kaw alongg . hahax . oke lha ,, sampai sini je , bye bye

No comments:

Post a Comment