Friday, 5 August 2011

bdax tak gune ,

, weyy asal mulut kaw mcm sial ha wehh ? lau ak ade wat salah nan kaw bg lha tau ak , niwp tidakk , kaw nak babit kan bf ak pehal dax sial ? huhh benci gila ngn kaw d0e , hoho . korngg misti nak tau , ape bende yang ak nak ckp ken? oke oke ak citer dari mule smpai akhir oke ? haa citer die cam nehh , first year ak satu kelss dengan budakk t0e ak memang tak suke die , tak tahu nape ,but ak pelik d0e , ramai org nak kawan ngn die , wehh wehh , asal korangg nak sgt kawan ngn die , *eheh biela kaw ckp je lha yang kaw t0e jeles an* oke oke ain adelha mangse pertame budakk t0e , hm , oke ain citer pasal bf die , kononnyee diorgg t0e gduhh , soo budakk niwp nak tolongg lha konon ,, ain pun ase cam tak sedapp aty , die ase budakk t0e nakk rampas budakk t0e , then ain pun bg lha num myra cause die nak tau ape yang budakk t0e nak ckp , oke skunk niwp myra menyamar sbg bf ain , ngee , kiteorgg tak sabar nakk dgr ape yang budakk t0e nak ckp , keesokan hari nyee , ain & myra citer , korngg nak dgr ehh ? oke oke citer die cma nehh . smalam budakk t0e ckp kat myra yang konon nyee jd bf ain , die ckp cam nehh , (wehh k0e tahu takk gf k0e t0e dah pregnant 2 month , OHMYGUDNESS , otak lha kaw , bile masee pulokk ain t0e pregnant?? , mcm babisialgampunxharamjadah lha pangai kaw , agak agak lha derr nak ckp cam t0e , b0d0h punye betine , oke ta cukup dengan t0e , lepass t0e die tak nakk ngaku pulokk t0e , b0d0h ken ? dah ternyate die yang buad , but still tak nak mengaku , Ngok Ngek :) , oke mangse kedue pyka , dah lha dia rampas bf pyka , then die bole pulak ngutokk pyka at ex pyka , korangg tahu takk die ckp ape katt ex pyka t0e , ? die ckp pyka t0e dah tak dee DaRa . ohh shittt lha kaw bangsat ..,wehh wehh , korangg tau takk ape masalah diee ?? takk tau an . dri dulu sampaii skunk ak penadd tanye die ,, butt die tak pernah nakk jawab , pelikk an ? oke ak nakk citer pasal ak pulakk , but sebelum ak kene , ramai lgy budaxx yang jd mngse die , but malas nak tulis , panjang sgt lha , hm , semalam ak rapatt ngn die , cause sian die , tak de kawan , maklum lha ,takde spe nakk kawan ngn budaxx cam die ken ken , oke ak ckp lha ak baruu dpt bf baruu , soo die tanye lha budaxx mane , sume lha , then die ckp die dah tengokk relation ak kat fb , die ckp boyfie ak handsome , aww . tengkie eh budakk , ak dahh tau dahh yang bf ak t0e handsome ,, ngee ,, then die mintak num ak ,, oke disini mulenye , balik t0e ak tengokk dae massagge kat fune ak , budakk t0e ckp die nak num bf ak , ak tanye lha nape nakk num bf ak , then die ckp bf ak ade buad salah ngn die , oke oke , ak takk b0d0h lha wehh , *but memang ak tak kenal sapee budaxx t0e , ak pun bg num sis ak , oke die pun mcj lha , korangg nak tau tak die ckp mcm2 kat sis ak , yg konon nye menyamar jd bf ak , die ckp ak kat sekolah banyak jantan lha ape lha ,, then die ckp ak niwp ade bf lain ,, ak niwp ta setie ngn bf ak ,, wehh wehh , budakk babigampunx ak tak sangke ken pangai kaw mcm niwp ,, memang sial lha kaw , series ak benci gila gila ngn die , psni sapee pulokk mangse die , eh ?

No comments:

Post a Comment