Tuesday, 9 August 2011

, takk sabarr lha gilaa ,

, hey korangg , ari niwp biela tak pergi sch , hmm . tau tak nape biela tak pergi sch ? ngeee cause biela nakk buad rebondingg , hihi . tak sabar d0e . terbaikk kan alasan biela tak pergi sch . haha . sebenar nye dah lame biela nakk buad , but tak kesampaian .0ke memandangg kan ta0n nehh abah dapat gaji b0nus , s0o boleh lha , buad , alaa bukan nye banyak pun b0nus nye , 500 aje , *ecehh unt0ngg lha drpd takk dapat langsungg , hihi , memangg terbaikk lha ,, nak buad rambutt time time nak raye ,, hihi , memang tak bertudung lha ak raya ta0n nehh , hihi . 0ke 0ke , semalam biela call chenta hati biela , sembang punye sembangg . tibe tibe die tanye esokk sch ke tak , hm biela ckp lha , takk , then die tanye np, biela ckp lha sume nye . korangg tau tak die boleh pulakk ckp lepass rebondd t0e , potongg sikidd rambudd t0e ,, then biela tny lha nape . then die ckp die ta suke panjang panjang ,, eh eh . 0rg bukan nye suruh km0 jage pun , sibukk je eh km0 niwp ,, then bertekak dlm 5minidd dgn die ,, lastly biela yanggg menanggg , yeah . padan muke km0 , haha ,nakk gaduhh dengan budakk kechikk , memang lha budakk kechikk yangg menangg , Ngok Ngek ,lha km0 XP hee . oke oke . bye bye nakk pegi dahh nehh .

No comments:

Post a Comment