Friday, 29 July 2011

,,  heyy korangg . korangg pernah bercinte tak . ?? pernah ken . oke ak pun same . BUT ak ditinggal kan oleh seorgg lelaki yang tak gune tu . grr . bengangg gila dowh . dah lha ak sygg die , syg sgt tahu tak . ,, hm hari tu ak bergaduh dgn die . so hari tu kite orgg tak textingg selame 3 hari , (lame ken) ? rinduu gila kat die , grr .  then tibetibe die text ak , ngee . terharu pun ade jugakk ,, korangg tahu tak dia ckp ape katt ak , hoii budakk ak rinduu gila babeng kat engkaw  , <3 awww . tak sangke dowh .. ak ingat die dah lupe kaak , oke oke tak sampai seminggu kiteorgg gaduhh balik ,, disebab kan budakk kelantan tu , GRR , shit lha kaw budakk kelantan , dah lha PENDEK , kaw bajet bagus  ken ?. muka tak lawa mane pun , GEDIKK je lebihh , huhh . due hari lepass tu die text ak die ckp die excident , ohh shitt , siann kat kaw sygg , oke oke . then ak mintak maaf kat die sebaak tak nak dgr ape yg die nak ckp sebelum neyy . hm , 5minit lepass tu die bg tau tujuan sebenar die text ak , korangg nak tahu takk ape tujuan die text ak , die nakk duitt sebabb nakk betull kan moto die yangg sememangg nye baraii tu , ishh , sial lha kaw budakk , ak ingat kaw nakk ckp ape , rupe-2 nye nakk mintak duitt , uhh . oke lha ,disbb kaak sygg kat die aanggap bende tu  small matter je lha , *bengangg tu ade lha jugakk . lepass je ak bg duit katt die . teruss die menghilangg sampai sekarangg . tak tau lha ape jd katt die . then sekarangg jugakk lha ak dgr cerite dia couple dgn budakk kelantann tu . hoii , sialLL lha kaw budakk kelantan . patut lha kaw suke puji-2 die , rupe-2 nye kaw suke die . huhh . oke series ak bencii kaww gilaa babi . :/

No comments:

Post a Comment